Prezentacija Croatia Rally 2013 u Porecu

Subota, 15.6.2013. u 12.00 u Hotelu Parentium u Zelenoj Laguni, Hrvatski auto i karting savez kao nadležna institucija za auto i karting takmičenja u Hrvatskoj, predstavit će „40. CROATIA RALLY“ koji se održava od 26. do 28. septembra 2013. godine.

FOTOGRAFIJE PREZENTACIJA CROATIA RALLY 2013

Takmičenje je upisano u sportski kalendar Međunarodne automobilističke federacije (FIA) i sportski kalendar Hrvatskog auto i karting saveza (HAKS), te se boduje za:

· FIA Evropsko rally prvenstvo za vozače i suvozače
· FIA Evropsko rally prvenstvo za timove
· FIA Evropsko rally prvenstvo za vozila s prednjim pogonom za vozače i suvozače
· FIA Evropsko rally prvenstvo za vozila s prednjim pogonom za timove
· FIA Prvenstvo Centralno evropske zone u rally-u
· Prvenstvo Republike Hrvatske u rally-u
· Odprto državno prvenstvo Republike Slovenije v rally športu
· Pokalno prvenstvo AŠ 2005 v rally športu
· Otvoreni Šampionat Republike Srbije u rally-u

Takmičenje se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske gospodina Ive Josipovića i Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO).

Start i cilj takmičenja su u Poreču, a brzinski ispiti odvijaju se većim dijelom na području Istarske, a manjim Primorsko-goranske županije.

Kako bi takmičenje bilo organizirano na najvišem nivou provode se temeljite pripreme svih segmenata natjecanja. Poseban naglasak stavljen je na sigurnost svih učesnika – gledatelja, stanovništva uz staze brzinskih ispita, natjecateljskih posada i sudaca.

Na prezentaciji-press konferenciji bit će prisutni ključni i nadležni ljudi iz Istarske županije, Poreča, Organizacijskog odbora HAKS-a i Uprave United Business-a.

There are no comments yet

Why not be the first

Leave a Reply