Prvi reli u prvoj sezoni Šampionata BiH u reliju je otkazan. Organizator relija Kumrovec poslao je saopštenje koje prenosimo u cijelosti:

1393850_604917406238915_4943410_n

Poštovani sportski prijatelji,

nakon 3 godine uspješne organizacije rallya u Kumrovcu, a temeljem odluke Upravnog odbora Auto kluba „Delta Sport“ iz Zagreba ovim putem Vas sa velikom žalošću informiramo kako se 4. Rally Kumrovec 2014. neće održati.

Unatoč ogromnoj želji i volji članova kluba koji se već 4. godinu grčevito bore sa pronalaženjem generalnog pokrovitelja priredbe koji bi nam omogućio nesmetano održavanje iste te samoj činjenici da je ista do sada organizirana većinski iz vlastitih osobnih sredstava i sa velikom strašću, jednoglasni zaključak je da je prioritet egzistencija kluba koja bi bila ozbiljno narušena gomilanjem dugova u slučaju same organizacije i ove godine.

Prije svega želimo se zahvalili našim domaćinima, Općinama Kumrovec i Zagorska Sela na dosadašnjoj suradnji koji su zajedno sa nama potrošili sve atome snage kako bi se natjecanje održalo te i svim dosadašnjim lokalnim partnerima. Iskreno se nadamo da prošla godina nije bila zadnje izdanje oktanske čarolije po zagorskim bregima.

Također koristimo priliku kako bi se ispričali svim zaljubljenicima u ovaj sport, klubovima, vozačima i gledateljima te Vas pozivamo da nam se priključite na našem drugom velikom ovogodišnjem projektu, podržanom od lokalne vlasti, prema kojem smo usmjerili svu našu energiju i znanje – 1. RALLY MOSLAVINA 2014.

S poštovanjem,

Predsjednik Organizacijskog odbora
Željko Štefanić