Novosti od organizatora Croatia Rallya

Novi logotip Croatia Rally-a 2013 je usvojen: deseto natjecanje Prvenstva Europe 2013. godine bit će održano od 26-28.9.13. Rukovodstvo natjecanja bit će smješteno u Poreču, jednom od najljepših mjesta na Jadranskoj obali. Taj grad ima turističku infrastrukturu na potezu od 37 kilometara duž obale, kao i ponudu od 95.000 kreveta namijenjenih turistima.

croatia-rally-logo

Novi logotip i grafički dizajn kreiran od strane tvrtke UNITED BUSINESS, prikazuje crveno bijele elemente sa plavim dijelovima, istovjetne onima na hrvatskoj nacionalnoj zastavi. Logotip je usvojio Upravni odbor HAKS-a i njegov predsjednik Matko Bolanča.

Postignut je dogovor između talijanske tvrtke za sportski menadžment UNITED BUSINESS i HAKS-a, koja će zajedno sa HAKS-om sudjelovati na promociji 40. izdanja Croatia Rally-a, a čija je suradnja potvrđena potpisom ugovora Matko Bolanča, predsjednika HAKS-a i Piera Liberali, generalnog menadžera tvrtke UNITED BUSINESS.

Zrinko Gregurek, Glavni tajnik HAKS-a, izjavio je: Za 40. izdanje Croatia Rally-a, kojeg je dugi niz godina organizirao AK DELTA iz Zagreba pod nazivom INA DELTA RALLY, glavni promotor je EUROSPORT EVENTS, nadležan za svjetsku medijsku promociju. UNITED BUSINESS planira organizirati brojne dopunske manifestacije koje će se održavati uz Rally, kako bi ovaj Rally bio jedan od najatraktivnijih u Europi.

Autor: PR služba Croatia Rallya

There are no comments yet

Why not be the first

Leave a Reply