Novi uzbudljiv dvoboj na Croatia Rally-u 2013 – Poreč Super Brzinski Ispit

Tri mjeseca prije početka Croatia Rally-a 2013, organizatori su objavili detalje uzbudljivog Super brzinskog ispita (SBI) Poreč.

CroatiaRally-SuperSpecialStage

Predstavljajući Poreč SBI organizatori su upotpunili informacije u itinereru Croatia Rally-a 2013 koji je najznačajnije hrvatsko međunarodno automobilističko natjecanje u godini koje će se održati 26-28. rujna 2013 i koje će se bodovati za Europsko prvenstvo u rally-u (ERC).

SBI Poreč koji je dugačak 1.7 km bit će glavni povod stvaranju uzbuđenja, točnije, navijači će imati mogućnost uživati gledajući paralelno natjecanje dviju posada istovremeno. Taj SBI vozit će se dva puta: kao BI na startu Croatia Rally-a 2013 (Poreč SSS1) u četvrtak 26. rujna 2013 u 18:17, a isti će se voziti kao zadnji i možda odlučujući brzinac (SSS14), pri završteku Croatia Rally-a 2013 u subotu 28. rujna u 16:30.

Govoreći o SBI-u u Poreču, predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza Matko Bolanča je rekao: „Da bismo proslavili 40. obljetnicu Croatia Rally-a cijeli tim je posvećen organizaciji ovog inovativnog natjecanja koje će ostati u sjećanjima milijuna gledatelja Eurosport-a i ostalih TV programa, a što će osigurati SBI u Poreču.“

SBI održat će se u centru Poreča 50 metara od servisnog parkirališta i 200 m od startno-ciljnog podija i bit će vrlo uzbudljiv i spektakularan duel za koji organizatori očekuju da će privući tisuće navijača.

There are no comments yet

Why not be the first

Leave a Reply